Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Penny - Știe ce le place românilor!

img_2802152

Odată cu modernizarea și remodelarea magazinelor Penny Market, am creat special pentru tine, spații mai bine organizate, cu o atmosferă mai caldă și am pus la dispoziția ta un personal prompt și amabil. Astfel, deoarece organizarea noastră este mult mai eficientă, ne-am asigurat că tu vei câștiga mai mult timp pentru tine și familia ta.

Noi, cei de la Penny, știm că deși îți place gustul cu adevărat românesc, orizonturile tale culinare sunt deschise și către anumite mărci de peste graniță. De aceea, acum, îți oferim un sortiment echilibrat între produsele proaspete autohtone, de la producători locali, cât și produse internaționale la prețuri avantajoase. Pentru că suntem adevărați ”cunoscători ai românilor”, îți oferim zi de zi cea mai echilibrată gamă de produse, la prețuri convenabile:

-fructe și legume pline de culoare și vitamine;
- carne și mezeluri din cele mai gustoase;
- pâine și produse de panificație proaspete și aburinde;

Te asteptăm la cumpărături!

Calitatea produselor și a serviciilor este deosebit de importantă pentru noi, de aceea am dezvoltat un sistem strict de control pentru a-ți oferi calitate şi siguranţă la cele mai înalte standarde. Acest sistem este reprezentat prin ”Garanțiile Penny”, ce răspund prompt nevoilor fiecărui consumator.

  • img_2802153
  • img_2802156
  • img_2802157

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine