Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!Data nasterii


 

Termeni si conditii

1. Generalitati

Acesta este website-ul oficial al SC Rewe România SRL. Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul www.penny.ro. In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre Rewe Romania, va rugam sa nu utilizati acest site. Accesul la prezentul site precum si folosirea lui este permisa numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos si cu legea Statului Roman.

2. Conditiile de utilizare a website-ului

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea SC Rewe Romania SRL. Continutul site-ului www.penny.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a Rewe Romania SRL. Materialele publicate si continutul www.penny.ro pot fi utilizate numai in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

3. Date de inregistrare

S.C. Rewe Romania SRL, cu sediul in Str. Busteni, Nr. 7, Stefanestii de Jos, 077175, este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/886/2005, avand Codul Unic de Inregistare RO13348610. Capitalul social este in valoare de 38.656.600 RON.

4. Disponibilitatea produselor

Ofertele si recomandarile referitoare la produse, postate pe acest site sunt valabile in limita stocului disponibil si pot sa nu fie in mod obligatoriu valabile pentru toate magazinele Penny Market. Preturile afisate sunt informative si pot fi modificate fara o notificare prealabila.

5. Continutul site-ului

Informatia continuta in acest site are caracter general si a fost introdusa cu buna credinta. SC Rewe Romania SRL nu garanteaza ca informatiile continute in acest site sunt complete si exacte, si nu trebuie considerate ca fiind relevante in anumite situatii. Rewe Romania nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.penny.ro. Rewe Romania nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.penny.ro. SC Rewe Romania SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru vreo pierdere, distrugere sau cheltuiala (incluzand, dar fara a se limita la orice pierddere de profit, indirecta, incidentala, sau pe cale de consecinta) care poate decurge din accesul sau folosinta prezentului site. Fotografiile prezentate in sectiunile "Oferte", “Stoc limitat”, “Reducerile saptamanii”, “Super preturi” si “Oferta de weekend” nu creeaza obligatii contractuale. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele greseli de text sau preturi. Oferta este valabila in limita stocului disponibil. Penny Market nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.penny.ro.

Rewe Romania isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.penny.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate. Rewe Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.penny.ro. Rewe Romania isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.

6. Site-urile conexe

Site-ul www.penny.ro poate contine legaturi conexe (numite hyperlink-uri sau link-uri), care permit conectarea automata la diferite site-uri de Internet. Acceste site-uri conexe sunt proprietatea unor terti si sunt administrate de acestia. SC Rewe Romania SRL ofera doar posibilitatea accesarii site-urilor conexe, neputand fi facuta raspunzatoare pentru vreun risc de orice natura, cu privire la continutul acestor site-uri mentionate mai sus. Nici o informatie din aceste site-uri mentionate mai sus nu a fost verificata sau garantata de SC Rewe Romania SRL. Puteti reveni la site-ul www.penny.ro apasand butonul “back” din browserul de Internet sau tastand adresa site-ului.

7. Protectia datelor cu caracter personal

Operatorul de prelucrare a datelor cu caracter personal colectate prin acest site este S.C. Supercard S.R.L Datele obtinute de S.C. Supercard S.R.L, in cursul navigarii acestui website, de catre dvs., pot fi utilizate de Rewe Romania si sunt prelucrate in scopul promovarii si imbunatatirii serviciilor sale. Prin acordul d-voastra exprimat prin accesarea si utilizarea www.penny.ro datele tale cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de d-voastra pot fi prelucrate si utilizate de Rewe Romania SRL in orice activitati si scopuri legate de marketing, de promovare cat si in scopul realizarii unui interes legitim al Rewe Romania, pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele. Datele cu caracter personal furnizate de d-voastra reprezinta informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. Asemenea informatii cu caracter personal sunt numele, adresa, , numarul de telefon, sex, varsta, orice informatie privind folosirea produselor si serviciilor Rewe Romania, cat si orice informatie furnizata de dvs. care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.

Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul de acces gratuit (dar nu mai mult de o data pe an) la datele dumneavoastra, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata SC Rewe Romania SRL la adresa: Str. Busteni, Nr. 7, Stefanestii de Jos, 077175. Aveti, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor: dupa caz, puteti solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus puteti, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

De asemenea, aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Orice persoana are dreptul de a cere si obtine retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum si competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte, precum si de a obtine reevaluarea oricarei decizii luate in privinta sa, care o afecteaza, in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la paragraful anterior. Totodata, aveti dreptul de a va adresa justitiei.

Datele cu caracter personal sunt stocate in baza noastra de date pe o durata de 12 luni, de la data introducerii in sistem, dupa care sunt distruse prin mijloace mecanice.

8. Schimbari in Termeni Legali

SC Rewe Romania SRL isi rezerva dreptul de a modifica ori de cate ori va considera necesar si in orice moment Termenii legali, dar depunand diligente in vederea informarii, utilizatorilor acestui site cu privire la modificarile intervenite.

9. Acord

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site. Folosirea site-ul implica acordul dvs. expres cu privire la cele mentionate in prezententul document, denumit generic „Termeni si conditii”.

img_3446977

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine