Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

REWE Group în România

img_4133230

Grupul REWE este unul din liderii europeni în comerțul alimentar și în turism.
De la înființarea sa, în1927, grupul REWE a ajuns de la un comerciant local la un concern multinațional. Pentru a crește până la acest nivel a fost nevoie de o gândire orientată spre viitor și o reconstrucție permanentă. Într-o continuă inovare, concernul se adaptează mereu cerințelor piețelor internaționale, fiind cu un pas înainte, îmbinând astfel tradiția și experiența de 90 de ani cu deschiderea spre nou.

La ora actuală, grupul REWE este reprezentat în peste 19 ţări europene, cu o cifră de afaceri de peste 54 de miliarde de EUR şi un număr total de angajaţi de peste 330.000.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005.

În prezent, REWE România deține 200 de magazine Penny Market la nivel național, având un număr de aproximativ 3.800 de angajati.

Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile:
  - Ștefăneștii de Jos (jud. Ilfov)
  - Turda (jud. Cluj)  
  - Bacău (jud Bacău)

Expansiunea locală a business-ului, la fel ca în anii trecuți, va continua și în 2017 cu un număr de 20 – 25 de magazine noi.
La baza succesului companiei stă permanenta preocupare pentru dezvoltarea angajaților și pentru atragerea permanentă de angajați tineri, energici și cu spirit de echipă.

Cea mai bună performanţă - pentru clienţi, parteneri şi angajaţi.

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine