Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  
img_4004160
img_4004177

Grupul REWE sprijină misiunea Habitat for Humanity de a eradica locuirea sărăcăcioasă din România. Trei familii cu venituri mici își vor vedea împlinit visul de o viață, acela de a avea o locuință decentă și călduroasă, în care copiii lor să crească în siguranță.

În perioada februarie-iunie 2016, REWE Romania a sponsorizat construcția unui triplex în complexul Habitat din Moinești. La construcția triplexului au participat, în perioada aprilie-iunie 2016, 250 de angajați ai companiei, familiile-beneficiar și voluntari internaționali Habitat for Humanity.

Investiția REWE România în cadrul acestui proiect se ridică la 51.200 EURO și face parte din angajamentul pe care compania și l-a asumat în a oferi comunităților în care activează resurse sustenabile ce pot îmbunătăți calitatea vieții și de a crea șanse reale pentru un viitor mai bun, mai sigur, mai liniștit.

De 40 de ani, Habitat for Humanity a construit și reabilitat la nivel global peste 1 milion de locuințe, iar prin toate programele derulate a ajutat peste 6,8 milioane de persoane. În România, organizația a reușit să schimbe și să îmbunătățească viața a peste 64.000 de persoane prin construcții noi, reabilitări și renovări, asistență tehnică, campanii pentru prevenirea dezastrelor și training-uri în eficiența energetică.

Familia Vrânceanu, Curelaru și Bănică- cele trei familii care se vor bucura de căldură și siguranță unui nou cămin – au declarat că acest proiect reprezintă singura lor șansa de a-și clădi o viață fericită. Familiile beneficiar Habitat for Humanity muncesc alături de voluntari la construcția locuințelor și rambursează costul casei, la prețul materialelor de construcție, fără dobândă, fără profit, în rate lunare pe 20 de ani. Acești bani intră în Fondul pentru Umanitate, din care sunt ajutate alte familii.

Proiectul derulat implică voluntarii REWE România din cadrul centrelor companiei aflate la nivelul orașelor Ștefănesti și Turda. Cei implicați au fost angrenați în procesul de construcție a locuințelor în cadrul a cinci grupe formate și au avut sarcini clar definite: ridicarea pereților de cărămidă, debitat lemn pentru structura acoperișului, finisaje interioare, montat streașină, construirea atât a sistemului de preluare a apelor pluviale cât și trotuarelor perimetrale.

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine