Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Oportunități de carieră

img_4449900

REWE România reprezintă în țara noastră concernul german REWE Group, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experiență de peste jumătate de secol.

În afară de comerțul en detail din domeniul alimentar, grupul REWE mai este activ la nivel european în domeniul turismului, și în cel al comerțului cu articole de tip Do-it-Yourself (DiY).

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Pe această piață PENNY Market operează cu peste 200 de magazine și se află în continuă expansiune, având aproximativ 4.000 de angajați. În condițiile acestei creșteri continue, suntem mereu în căutarea unor oameni ambițioși, talentați, capabili de performanță și cu o pregătire solidă în cele mai diverse domenii de activitate.

În cadrul companiei noastre îți oferim perspective de dezvoltare într-un mediu de lucru sigur și dinamic. La noi îți începi cariera și te poți dezvolta profesional. Iți punem la dispoziție o structură organizatorică flexibilă în care angajații se află în centrul atenției.

Colegii noștri și viitorii tăi prieteni sunt ambițioși, vin cu diferite experiențe de viață și sunt încurajați în fiecare zi să se dezvolte în direcția pe care ei o consideră a fi cea mai bună pentru cariera lor. Și lucrul ăsta se vede. Suntem siguri că și ție ți-ar plăcea la noi.

Încurajăm spiritul de echipă care susține ideile, inițiativele și acțiunile fiecărui angajat. Noi credem că suntem responsabili ca tu să vii cu drag la muncă și suntem alături de angajații noștri în fiecare moment. Suntem tineri, prietenoși, energici și corecți. Ne concentrăm eforturile pentru ceea ce contează - simplu și rapid. Cariera ta începe cu PENNY Market!

Echipa ta. Pasiunea ta. Magazinul tău.


  • img_4403974
  • img_4403975
  • img_4403976

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine