Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Ardei copți umpluți cu cașcaval

img_3153799

Avem nevoie de:

- ardei gras sau capia – 1kg
- cascaval – 250g
- 2-3 linguri de faina
- ulei
- sare
- piper
- patrunjel proaspat

Sa trecem la treaba:

Coacem ardeii intregi si cand sunt gata ii presaram cu sare si ii lasam acoperiti timp de 20 de minute. Se vor curate foarte usor mai ales daca ii acoperim cu o folie de plastic. Cand s-au racit, se curata de coaja, de cotoare si se sterg cu un prosop curat de hartie. Batem oul cu sare si piper. In fiecare ardei introducem o felie de cascaval, dam ardeiul prin compozitia de ou si il prajim pe toate partile in ulei incins.  Se presara cu patrunjel tocat.

Vin recomandat: Murfatlar Zestrea Pinot Noir & Merlot, 750 ml.

Pofta buna!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine