Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Bruschete rumenite cu topping de pătrunjel

img_3153808


Ingrediente:
4-6 minibaghete albe, icre, pate de ficat, pasta de masline, ulei de masline, usturoi granulat, piper, 2 legaturi patrunjel proaspat, otet balsamic, sare si piper.

Sa trecem la treaba:
Feliem baghetele, le ungem cu cateva picaturi de ulei de masline si le pudram cu usturoi granulat si piper. Le lasam la cuptor 5 minute. Intre timp, din patrunjelul tocat foarte marunt, otetul balsamic si sare, preparam o salata acrisoara. Scoatem feliile de paine din cuptor si le ungem cu ce avem prin casa: icre, pate de ficat, pasta de masline sau unt simplu. Adaugam pe fiecare felie o jumatate de lingurita de salata de patrunjel.

Sa va lingeti pe degete!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine