Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Cârnați din carne de berbec, cu usturoi și cimbru

img_3153800

Avem nevoie de:  
- carne de berbec fara os – 1kg
- usturoi – 40 - 50g
- mate de oaie – 1kg
- sare
- piper
- cimbru proaspat

Sa trecem la treaba: Dam prin masina de tocat carnea si usturoiul si condimentam amestecul cu piper, cimbru si sare. Pentru un gust pregnant de cimbru, la cantitatea de carne de mai sus, folosim 2 legaturi, curatat de pe tulpinite. Umplem matele de oaie cu acest amestec si frigem carnatii pe gratar sau in ulei.Se servesc cu muraturi si garnitura de ciuperci la gratar sau cartofi la cuptor.


Vin recomandat: Murfatlar Zestrea, Pinot Noir & Merlot, 750 ml

Pofta buna!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine