Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Ceapă umplută cu nuci, măsline și verdeață

img_3153794

Avem nevoie de:

- ceapa 600g, de preferinta alegem cepe mari
- masline 100g
- nuci pisate – 100g
- paine – 100g
- ulei – 150ml
- faina – 20g
- zahar – 10g
- bulion de rosii – 25g/
- marar – o legatura
- patrunjel – o legatura
- smantana – 100g
- vin alb sec – 100ml
- sare – 15g
- un praf de piper

Sa trecem la treaba:

Curatam cepele si le fierbem intregi. Le lasam sa se raceasca si le scobim miezul. Intre timp, amestecam nucile cu painea inmuiata, maslinele taiate in sferturi, miezul cepelor, sare, piper, marar si patrunjel tocate marunt.Umplem cepele cu acest amestec.Separat, preparam un sos din: faina rumenita in uleiul bine incins pina devine aurie, bullion, vin si zahar. Sosul se da in cateva clocote si se toarna fierbinte peste cepele umplute. Se servesc cu smantana.

Vin recomandat: Scwaben Wien, Cabernet Sauvignon, 750 ml.

Pofta buna!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine