Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Chifteluțe de pangasius cu sos picant de lămâie și verdețuri

img_3153816

Marinăm la frigider pangasiusul curățat și spălat.Preparăm marinata din sucul a două portocale, 2 lămâi, 2 căței de usturoi tocați mărunt și un praf de piper.După cel puțin 2 ore, scoatem peștele din frigider, îl ungem bine cu ulei, îl punem într-o tavă de cuptor și îl presărăm cu piper, foi de dafin și sucul de la portocală.Acoperim tava cu folie de aluminiu și o lăsăm în cuptorul încins 15 minute.

În timp ce peştele se răceşte, facem un amestec din: 2 morcovi daţi pe răzătoarea mică, 100g boabe de mazăre, coaja de la o lămâie, pătrunjel proaspăt tocat mărunt, 100g orez fiert bine, şi doi căţei de usturoi. Tăiem şi peştele în bucăţele şi îl încorporăm în amestecul de mai sus, pe care îl mixăm cu mixerul pentru ca ingredientele să se omogenizeze şi să capete aromă. Din acest amestec, formăm cu mâna mici sfere, pe care le tăvălim prin făina amestecată cu puţin praf de boia iute. Sferele se aranjează frumos într-o tavă de cuptor, pe hârtie de copt, şi lăsăm tava la cuptor cel mult 10 de minute.

Cât se coc chifteluţele, preparăm un sos din: zeama a două lămâi, un praf de boia iute, o legătură de pătrunjel, o legătură de mărar şi puţină salată, toate tocate fin. Sosul se amestecă bine şi se aşează pe un platou. Pe măsură ce chiftelele sunt coapte, se aşează pe acest platou de verdeţuri. Se pot servi fără garnitură sau cu cartofi copţi.

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine