Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Cordon Bleu

img_3153751

Ingrediente:

- 2 bucăţi de piept de pui (600 g)
- 200 g de brânză gouda
- 100g şuncă Praga
- 2 ouă
- 30 g fasole verde
- făină
- pesmet
- sare
- piper

Mod de preparare:

Se feliază piepţii de pui şi se bat cu ciocanul de sniţele, apoi se condimentează. Se taie şunca şi brânza feliuţe. Apoi se împachetează şi se fixează cu scobitori (dacă este cazul). Se dau rulourile prin: făină, ouă (bătute în prealabil) şi în final pesmet. Apoi se pun la prajit în ulei încins.

Fasolea verde o fierbem şi o tragem rapid în ulei, condimentată cu sare şi piper după gust, iar la final o aşezăm pe platou lângă rulouri.

Poftă bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine