Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Cotlet de porc

img_3153772

Ingrediente:

-4 felii de cotlet de porc marinat
- 6 linguri de miere
- 300 g ciuperci
- 2 linguri de oţet de mere
- sare
- piper boabe
- ulei de măsline

Mod de preparare:

Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se aşază cotletele de porc marinate, peste care se adaugă puţin ulei de măsline. Se introduce tava la cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 20 de minute.Separat, se amestecă mierea cu oţetul de mere. Cu jumătate din sosul obţinut, se ung cotletele de porc pe o parte, după care se reintroduc la cuptor pentru 3 minute.

După ce se scurg cele 3 minute, cotletele se scot şi se ung şi pe partea cealaltă cu sosul rămas, apoi se reintroduc la cuptor pentru încă 3-4 minute.
Ciupercile se curăţă, se taie felii subţiri şi se trag în tigaie cu puţin ulei de măsline, pentru aproximativ 7 minute.
Se condimentează după gust cu sare şi piper boabe. Preparatul se poate servi alături de o salată uşoară de vară.

Poftă bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine