Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Cotlet de porc cu vișine

img_3247928

Cotlet de porc cu vișine

1 h 30 min
4 porții

Ai nevoie de:
4 bucăți carne porc
1 borcan compot de vișine
1 linguriță zahăr
50 ml vișinată
1 lingură amidon
4 linguri unt topit
4 linguri vin roșu
5-6 linguri supă de carne
sare
piper

Mod de preparare:
Lași vișinele să se scurgă într-o strecurătoare și păstrezi sucul. Într-o crăticioară pui sucul de la vișine la fiert cu zahărul, scorțișoara și vișinata. Amesteci amidonul cu puțină apă și legi sucul de pe foc. Adaugi vișinele și le lași să dea într-un clocot. Pui untul topit la încins. Prăjești carnea de porc pe fiecare parte. Amesteci grăsimea în care ai prăjit cu vinul, supa de carne și puțin amidon. Condimentezi sosul cu sare și piper după gust. Servești cotletele alături de sosul de vișine.

Poftă bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine