Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Cubuleţe de porc în sos roşu

img_3153767

Ingrediente:

- 500 g carne de porc tăiată cubuleţe (recomandare: Me;terul Măcelar
- 150 g mazăre prefiartă
- 1 ceapă mare
- 3-4 linguri sos de roşii
- 200 g orez
- sare
- piper
- boia dulce
- ulei de măsline
- 1 fir de pătrunjel pentru decor

Mod de preparare:

Carnea de porc se fierbe 2 minute. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei. Peste aceasta se adaugă carnea de porc, sosul de roşii, boiaua dulce, sarea şi piperul. Când sosul începe să scadă se mai adaugă puţină. Separat se fierb 2 căni de apă, se adaugă orezul şi se mai lasă la fiert aproximativ 15 minute.
După ce este gata, se căleşte într-o tigaie cu 1 lingură de ulei de măsline şi se adaugă sarea şi mazărea după care se mai lasă 3 minute pe foc. Se aşază pe farfurie carnea de porc cu sosul obţinut, orezul, iar pentru decor se poate adăuga o frunză de pătrunjel.

Poftă bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine