Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Friptură de vită la ceaun

img_3153798

Avem nevoie de:

- carne de vita – 1kg
- condimente dupa gust: sare, piper, cimbru, boia dulce
- vin alb – 100ml

Sa trecem la treaba:
Spalam carnea de vita si o taiem felii sau cubulete. Intr-un ceaun mare, punem carnea, apa cat sa o acopere 3-4 degete, condimentele alese. Lasam la fiert pina carnea este moale, de obicei aproximativ o ora. Cand s-a evaporat si toata apa, adaugam 3-4 linguri de ulei si o lasam sa se prajeasca rumenindu-se pe toate partile. Cand carnea are deja o crusta de copt, se adauga vinul si mai lasam pe foc cateva minute. Se serveste cu garnitura de cartofi copti sau piure.

Vin recomandat: Murfatlar Zestrea Pinot Noir & Merlot, 750 ml.

Pofta buna!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine