Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  
img_3153780

Ingrediente:

- 1,5 kg costita de porcfeliata (Recomandare: MesterulMacelar)
- 3-5 catei de usturoi
- 1 varf cutit boia de ardeiiute
- 3-4 linguri ulei de masline
- 3 bucatiardeiiut
- 2 portocale
- coaja rasa de la 1/2 lamaie
- 50-100 ml ulei de masline
- 3 lingurimier
- sare

Mod de preparare:

Se amesteca usturoiul, ardeiul iute feliat, boiaua, coaja rasa de la 1/2 portocalasi 1/2 lamaie, 3-4 linguri ulei de masline,  sarea si se omogenizeaza foarte bine, pana devine o pasta cremoasa. Se ung pe toate partile costitele de porc cu acesta mestec si se pun la frigider pentru cel putin 1 ora intr-un vas acoperit cu folie alimentara.

Se aseaza ulterior usor distantate intr-o tava pentru cuptor adaugandu-se 1 cana de apa, 50-100 ml ulei si sare. Dupa ce se acopera cu o folie de aluminiu, se introduc in cuptorul preincalzit, la 180 grade, aproximativ 1 ora. Se scoate tava si se stropesc bucatile de costita cu sucul de la 1 portocala amestecat cu miere si se introduc din nou in cuptor, farafolie, pana se rumenesc.

Se scoate tava si se acopera din nou cu folie circa 10 minute inainte de a servi.
Se pot adauga in farfurie cateva felii de portocala si un fir de patrunjel.

Poftă bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine