Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Hamburgeri

img_3276737

Ingrediente:

- 250 g carne tocată de vită;
- 1/2 ceapă;
- 1/2 ardei roșu;
- 1 cățel de usturoi;
- câte 1 vârf cuțit sare;
- zahăr;
- busuioc;
- măghiran;
- nucșoară;
- 3-4 linguri ketchup dulce;
- 50 g cașcaval sau brânză topită felii;
- 1 roșie;
- câteva foi de salată verde sau de varză albă;

Mod de preparare:

Amesteci carnea cu sarea, condimentele și legumele tocate mărunt sau date prin mașină. Lași amestecul la frigider pentru 1 oră, într-un vas acoperit. Cu mâinile ude formezi turtițe rotunde plate. Le frigi la foc mic, pe teflon, timp de 5-6 minute. Le întorci cu o paletă pe partea cealaltă, le frigi 3 minute, apoi pui deasupra fiecăreia câte o felie subțire de cașcaval și le lași să se frigă în continuare până când carnea este bine pătrunsă și feliile de cașcaval se topesc. Tai o chiflă în două pe orizontală. Așezi hamburgherul în chiflă, pe frunze de salată sau pe varză tocată fideluță și deasupra întinzi ketchup, pui rondele de roșie și acoperi cu capacul chiflei.

Poftă bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine