Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Lasagna

img_3153771

Ingrediente:

-500 g carne tocată amestec (recomandare: MESTERUL MACELAR CARNE TOCAT AMESTEC)
- 1 pachet foi de lasagna500 ml sos de roşii
- 500 g parmezan
- 20 g unt
- 2 căţei de usturoi
- 1 cană de supă de pui
- sare
- piper ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

Carnea tocată se căleşte în puţin ulei de floarea soarelui şi se condimentează după gust cu sare şi piper. Pe măsură ce carnea este gata, se adaugă usturoiul pisat şi supa de pui. Se lasă pe foc aproximativ 15 minute.

Se poate folosi supa obţinută prin fierberea unei bucăţi de carne de pui sau se poate opta pentru supă instant. Sosul de roşii se adaugă în momentul în care supa scade aproape în totalitate, apoi se mai lasă pe foc încă 1 minut.

Tava în care va fi montat preparatul se unge cu unt; se aşază o foaie de lasagna, apoi punem un strat din sosul de carne, apoi parmezan răzuit. Continuam tot aşa până când ingredientele se epuizează. Ultimul strat trebuie să fie o foaie de lasagna.

Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 150-170 grade pentru 40-50 de minute.
Se verifică cu furculiţa ca foile de lasagna să fie moi.
Se scoate din cuptor, se porţionează şi se serveşte caldă.

Poftă bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine