Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Muşchiuleţ de porc cu sos gorgonzola

img_3153774

Ingrediente:

- 500 g muschiulet de porc
- 100 g de gorgonzola (recomandare: Igor Gorgonzola)
- 50 g de smantana
- 50 g de unt
- 2 linguri de ulei
- sare
- piper dupa gust
- 50 ml lapte
- o legatura de marar

Mod de preparare:

Muschiuletul de porc se portioneaza in felii groase de aproximativ 2 cm, dupa care se asaza in tigaia incinsa cu putin ulei. Se lasa la gatit aproximativ 2 minute pe fiecare parte, adaugandu-se sare si piper dupa gust. Carnea rumenita se introduce apoi la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade Celsius. Pentru realizarea sosului se amesteca smantana, laptele si branza gorgonzola taiata cubulete intr-o tigaie unsa cu putin unt, dupa care se condimenteaza cu putin marar.

Se poate servi alaturi de cartofi gratinati sau mix de legume.

Pofta buna!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine