Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Negresă cu mascarpone

img_3153776

Ingrediente:

- 250 g unt
- 100 g ciocolată cu un conţinut ridicat de cacao
- 200 g zahăr
- 50 g cacao
- 150 g mascarpone + 350g mascarpone (recomandare: San Fabio)
- 3 ouă
- 2 linguriţe extract de vanilie
- 150g făină
- 1 praf de sare
- 100g zahăr pudră vanilat
- 1 pliculeţ gelatină înmuiată în 50 ml apă

Mod de preparare:

Mai întâi încingem cuptorul la 160°C și tapetăm cu hârtie de copt o tavă cu pereți detaşabili. Topim untul și ciocolata la baie de aburi sau la microunde și le punem în mixer. Se amestecă zahărul și cacaua, apoi se pun cele 150g de mascarpone, ouăle, vanilia și la final se cerne făină și sarea.

Compoziția densă se toarnă în tavă, stând la cuptor timp de 40-45 de minute. Pentru cremă, se amestecă mai întâi apa și gelatina și se lasă 10 minute. Cele 350 g de mascarpone se amestecă cu zahărul pudră până acesta din urmă este complet topit.

Se topeşte apoi gelatina la foc foarte mic și se amestecă încontinuu până când este lichidă. Se pune gelatina peste crema de mascarpone, după care se toarnă crema peste blat și se ține la frigider 2-3 ore.

Pofta bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine