Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  
img_3153788

Ingrediente

- 10 ouă de prepeliţă
- 500 g carne de pui tocată
- 1 linguriţă de chimen sau coriandru
- o ceapă tocată finfrunze de pătrunjel
- sare
- piper
- pesmet

Pentru pane
- un ou
- făină
- pesmet
- ulei pentru prăjit

Ouăle de prepeliţă se fierb 3 minute în apă cu sare. Se lasă câteva minute în apă rece şi apoi se decojesc. Crusta se face amestecând carnea de pui cu restul ingredientelor. Compoziţia trebuie să arate ca un fel de aluat omogen, fin şi moale. Se lasă 30 de minute la rece. Apoi, se modelează plăcinţele, se pune în mijloc oul şi se rotunjesc frumos. Fiecare “bilă” se dă prin făină, apoi prin ou, iar în final prin pesmet. Se prăjesc în ulei bine încins. Se scot cu spumiera pe serveţele de hârtie, pentru a absorbi excesul de ulei. Se servesc simple, ca aperitiv, sau cu garnitura/ sosul preferat.

Poftă bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine