Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Papricaș de pui cu ciuperci și mămăliguță

img_3153815

Tăiem ceapa mărunt și o călim într-o lingură de ulei, cu puțină sare și piper după gust.Pulpele de pui le frecăm cu un praf de sare și le punem peste ceapă.Conserva de ciuperci, scursă bine, se pune peste celelalte ingrediente.Dacă este nevoie putem adăuga 100 ml de apă fierbinte, pentru a fierbe carnea.Când carnea este fiartă adăugăm peste compoziție 2 linguri de făină amestecate bine în 300 g de smântână, mai dăm într-un clocot, adăugăm pătrunjelul proaspăt, tocat mărunt și oprim focul.
Servim fierbinte cu mămăliguță caldă.

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine