Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Paste cu sos de smântână și migdale

img_3153811


Ingrediente:
500g paste penne, 300g smantana, 2 catei de usturoi zdrobiti, o legatura de menta proaspata, sare si piper, o lingura de ulei de masline, 50g migdale.

Sa trecem la treaba:
Fierbem pastele in apa cu sare si o lingura de ulei de masline. Separat, facem un sos din smantana, usturoiul zdrobit si menta tocata marunt, adaugand sare si piper dupa gust. Migdalele se tin in cuptor 6-8minute, presarandu-le inainte cu putina apa si o mana de sare. Racim pastele sub jet de apa si le amestecam cu sosul. Lasam compozitia in frigider 20 de minute, adaugam migdalele maruntite si savuram alaturi de un pahar de vin alb.

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine