Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Pește cu sos de soia, curry și
garnitură de ciuperci cu usturoi

img_3184287

Ingrediente:

Câteva bucăţi de file de peşte; ulei de măsline; sos de soia; ceapă verde; curry; lămâie; ghebe; usturoi proaspăt; pătrunjel proaspăt.

Să trecem la treabă:

File-urile de peşte se spală în apă rece, se usucă şi se ung cu puţin ulei de măsline, apoi cu câteva picături de sos de soia. Se pun deasupra bucăţele de lămâie fără coajă şi rondele de ceapă verde şi se pudrează cu curry. Fiecare bucată de peşte se “îmbracă” într-o folie de aluminiu şi aranjează în tava de cuptor, pe hârtie de copt. Se lasă în cuptorul preîncălzit, pentru 15 minute la foc mediu şi încă 10 minute la foc mare.

Într-o tigaie mare, se pun câteva linguri de ulei, ghebele şi usturoiul tocat; se pudrează cu o jumătate de linguriţă de sare grunjoasă şi se lasă la foc mic jumatate de oră. Când sunt gata, amestecăm cu pătrunjelul tocat mărunt şi savurăm alături de peşte.

Poftă bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine