Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  
img_3153787

Ingrediente

- 3 piepţi de pui
- rosii cherry
- 1 ceapă
- 100-130 g telemea
- Una-două linguri de smântână
- Ierburi (cimbru, oregano, mărar)
- Sare
- Piper
- Unt

Mod de preparare

Cu o furculiţă se zdrobeşte brânza şi se amestecă bine cu ierburile aromatice şi smântâna. Piepţii de pui se spală bine, se bat puţin şi în fiecare se crestează un buzunăraş pe o parte, pe care îl umplem cu amestecul preparat. Pentru siguranţă, carnea se poatelega cu aţă. Într-o tavă unsă cu puţin unt, se aşază piepţii de pui, ceapa curăţată şi tăiată în patru şi roşiile cherry întregi. Peste se presară sare si piper, eventual şi puţin cimbru. Se dă la cuptor, la 180C. Se lasă în cuptor până se rumeneşte.

Poftă bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine