Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Pizza Salami

img_3153763


Ingrediente:

- 1 kg făină
- 50 g drojdie proaspătă
- 1 linguriţă de zahăr
- 1 linguriţă sare
- 1 ceşcuţă apă caldă 75-100 ml
- ulei de măsline
- 200 g salam secuiesc
- 200 g salam bănăţean
- 300 g caşcaval ras
- 200g măsline
- 3 roşii moibusuioc uscat

Mod de preparare:

Se amestecă drojdia, zahărul şi o ceşcuţă de apă căldă şi se amestecă cu făina şi sarea. Amestecul astfel obţinut se frământă până se formează un aluat elastic. La final se adaugă uleiul şi se continuă frământatul până când uleiul este absorbit de aluat. Se lasă la dospit, acoperit, la loc cald pentru aproximativ 30 de minute.

Se stoarce sucul a 3 roşii, se condimentează cu sare şi piper şi se lasă deoparte.
Aluatul se împarte în 4 bucăţi şi se întinde cu mâna în forma rotundă unsă în prealabil cu puţin ulei. Peste aluat se adaugă 3 linguri suc de roşii, busuiocul uscat, salamul tăiat felii, măslinele şi caşcavalul. Tava se introduce la cuptor la foc mediu, până când marginile încep să prindă o culoare arămie. Înainte de a fi scoasă de la cuptor se mai presară putin caşcaval şi se mai lasă 5 minute. Se porţionează şi după preferinţe se poate servi cu sosul de roşii rămas.

Poftă bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine