Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Prajitură cu vişine

img_3153778

Ingrediente

Aluat
-110 gr unt la temperatura camerei
-200 gr zahar
-300 gr faina
-2 lingurite praf de copt
-1 varf cutit sare
-2 oua
-1 esenta vanilie
-150 ml lapte

Umplutura
-400 gr visine
-2 lingurite faina

Crusta
-100 gr faina
-60 gr zahar
-150 gr unt
-1 lingurita scortisoara

Mod de preparare

Mai intai se scot samburii din visine, dupa care se pudreaza cu amidon.
Pentru crusta, se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza totul.Pentru realizarea aluatului  se pun in mixer untul cu zahar, apoi se adauga ouale unul cate unul, amestecand-se dupa fiecare. Se adauga vanilia, apoi faina amestecata cu praful de copt si sarea si la sfarsit laptele.Intr-o tava rotunda se pune hartie de copt si se unge cu unt, inclusiv pe margini. Prima data se pune jumatate din aluat, se presara apoi visinele pe toata suprafata, dupa care se toarna restul de aluat. Urmeaza crusta sub forma de firimituri care sa acopere toata prajitura.Se baga prajitura cu visine la cuptor, la 190°C, pentru 35-40 minute.

Pofta buna!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine