Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Prăjitură cu urdă și piersici

img_3153795

Avem nevoie de:
- 6 oua
- 5 linguri de faina
- 8 linguri de zahar
- 300 g urda
- 1 kg piersici
- 250g zahar pudra
- 50 ml ulei
- 2 linguri de cacao
- 1 praf de copt
- 3 plicuri de zahar vanilat
- 1 pachet de unt-
- 1 pachet de gelatina rosie

Sa trecem la treaba: Batem albusurile cu 6 linguri de zahar si adaugam pe rand uleiul, galbenusurile, cacao, praful de copt si faina. Ungem o tava cu unt si turnam compozitia in tava; dam la cuptor, temperatura medie, pentru 40-50 de minute. Intre timp, amestecam urda cu zaharul pudra, untul si 2 plicuri de zahar vanilat, omogenizandu-le bine, astfel incat sa obtinem o crema. Cand blatul este copt, se scoate din cuptor, se raceste si se insiropeaza cu un sirop obtinut dintr-o cana de apa si un plic de zahar vanilat. Crema de urda se intinde peste blatul insiropat, iar deasupra se asaza piersicile taiate felii. Acoperim totul cu o glazura fierbinte, obtinuta din 2 linguri de zahar, gelatina si 250ml de apa. Lasam la rece pentru o ora si ne bucuram de prajitura impreuna cu toata familia.

Vin recomandat: Cotnari, Grasa de Cotnari.

Pofta buna!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine