Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Pui piri - piri

img_3153761

Ingrediente:

-4-5 pulpe superioare de pui
- 1/2 lămâie
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 linguriţă boia dulce
- 1 linguriţă usturoi granulat
- 1 linguriţă oregano uscat
- 1/2 linguriţă ghimbir pudră
- 1 linguriţă sare
- 1/2 linguriţă chili

Mod de preparare:

Boiaua dulce, ustoroiul granulat, oreganoul uscat, ghimbirul pudră, sarea, chiliul şi uleiul de măsline se amestecă foarte bine. Se adaugă apoi sucul de lămâie şi se amestecă. O parte din sosul astfel obţinut se adaugă peste pulpe. Se poate folosi o pensulă specială pentru uns sau se pot masa foarte bine. Se lasă la marinat aproximativ o oră. Pulpele se aşază în tavă şi se introduc în cuptorul preîncălzit la 220 de grade. Se lasă aproximativ 45 de minute până se rumenesc. Se scot pulpele şi se aşază pe un platou. Peste acestea se poate adăuga amestecul de condimente rămas. Sugestia noastă este să adăugaţi peste pulpe cimbru proaspăt, pentru a conferi mâncării o aromă deosebită.

Poftă bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine