Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  
img_3153784

Ingrediente
-1 kg pulpă de porc fără os
-3 cepe
-5 căţei de usturoi
-1 pahar vin alb
-1 cană apă
-300 g ciuperci
-1 morcov
-1 ardei gras
-1 lingură orez
- 1 ou
- pătrunjel verde
- sare
- piper boabe şi măcinat
- ulei
- cimbru

Mod de preparare

Pulpa se spală bine şi se desface cu cuţitul. Se bate carnea până se frăgezeşte şi se dă alături.

Se spală legumele şi se curătă. Ciupercile se taie felii, ceapa şi ardeiul se toacă mărunt şi morcovul se dă prin  răzătoare.

Într-o tigaie, ceapa şi ciupercile se călesc până când scade apa conţinută de ciuperci, apoi se adaugă morcovul ras, ardeiul tocat, oul, verdeaţa, orezul înmuiat în prealabil, sarea şi piperul (după gust). Se întinde compoziţia obţinută pe bucata de carne, se rulează şi se leagă cu aţă.Pentru o prindere mai bună, se va lega şi cu două scobitori.

Se aşază totul pe o tavă bine unsă cu ulei. Ceapa ramasă se curaţă şi se taie în jumătate, se pune în tavă, alături de carne, odată cu usturoiul tăiat feliuţe, o cană de apă, cimbru, sare şi boabe de piper, după gust. Se dă totul la cuptor, la foc potrivit, iar după jumătate de oră, se toarnă şi vinul şi se lasă până ce carnea se rumeneşte frumos. Se lasă la răcit, iar apoi se scot scobitorile, se desface aţa şi se taie felii. Se serveşte alături de sosul din tavă fierbinte şi strecurat.

Poftă bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine