Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Ruladă cu spanac

img_3153759

Ingrediente:

- 100 g făină
- 100 g unt
- 200 ml lapte
- 500 g spanac
- 150 g somon afumat
- 4 ouă
- 200 g brânză proaspătă CAMPUS
- 100 g parmezan ras
- ½ lamâie
- Sare
- Piper

Mod de preparare:

Spanacul se opăreşte şi se lasă la scurs.

Untul se topeşte la foc mic si  se adaugă spa¬nacul tocat mărunt , făina şi se amestecă până se leagă. Se stinge cu laptele călduţ adăugat puţin câte puţin şi se amestecă bine. Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească, apoi se adaugă gălbenuşurile, albuşurile bătute spumă, sare şi piper. Se toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace la 200 grade aproximativ 25 de minute. După 15 minute focul se reduce intensitatea cupotorului, la 150 grade. Între timp se pregăteşte crema amestecând brânza cu parmezanul ras. Blatul copt se scoate din cuptor şi se desprinde imediat de pe hârtia de copt. Se întinde compoziţia de brânză, peste care se aşează fâşiile de somon şi se rulează cu grijă. Se lasă la răcit, se taie felii şi se serveşte ca aperitiv.

Pofta bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine