Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Spaghete cu chifteluţe

img_3153773

Ingrediente pentru 4 porţii:
• Spaghete 250 gr

Pentru chifteluţe:

  • 150 gr carne tocată de vită (recomandare: mesterul Macelar)
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ceapă mică
  • tocată fin
  • 50 gr firimituri (1 felie de pâine grosuţă, prăjită)
  • 1/2 ou bătut
  • oregano
  • sare şi piper

Pentru sosul de roşii:
  • 1 ceapă medie
  • 2 căţei de usturoi
  • 400 gr roşii din conservă
  • 1 lingură zahăr
  • 1 lingură oregano
  • 1 ardei iute

Mod de preparare:

Începem prin prepararea sosului de roşii. Se călesc ceapa şi usturoiul în ulei de măsline, până se înmoaie. Între timp, ardeiul iute se toacă mărunt. Se adaugă roşiile, supa de legume, zahărul, oregano, ardeiul iute şi vinul roşu.

Se lasă la fiert minim 25 min. Se amestecă toate ingredientele pentru chifteluţe, preferabil în robotul de bucătărie, apoi se modelează chifteluţele în sfere mici de aproximativ 1 cm diametru şi se prăjesc.
Cu câteva minute înainte de a le lua de pe foc, se adaugă sosul de roşii preparat în prealabil.
Amestecaţi bine cantitatea de spaghete dorită cu sosul de roşii şi lăsaţi-le să se îmbibe.
La final, se ornează cu pătrunjel.

Poftă bună!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine