Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Tartă cu cartofi dulci

img_3153766

Ingrediente

- 4 cartofi dulci
- 1 fir praz
- 3 ouă
- 40 g făină
- 50 g brânză Emmentaler
- 2 linguri smântână grasă
- 50 g brânză proaspătă recomandare CAMPUS BRÂNZICĂ PROASPĂTĂ
- 30 g iaurt 296 grăsime recomandare  IAURT BONI
- 40 g unt
- piper
- sare
- nucşoara
- 2 linguri ulei de măsline
- pătrunjel

Mod de preparare

Cartofii se curăţă şi se taie rondele de dimensiuni medii.
Apoi se spală prazul şi se taie rondele fine. Într o tigaie se încinge uleiul şi se prăjesc cartofii timp de 5 minute alternând de pe o faţă.
Se adaugă 30 g unt şi se mai prăjesc încă 4 minute amestecând usor. Se ia de pe foc şi se adaugă sarea, piperul si nucşoara.
Se unge o formă ceramică cu untul rămas şi se adaugă rondele de cartofi şi praz. Separat se amestecă smântâna cu făina, brânza proaspătă, brânza Emmentaler rasă şi ouăle.
Amestecul obţinut se adaugă peste cartofi şi praz.
Se introduce forma în cuptorul preîncălzit la 180+200 grade pentru aproximativ 25 de minute.
Se serveşte după preferinţă caldă sau rece, iar pentru decor se poate orna cu cateva fire de pătrunjel.

Poftă bună!



Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine