Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Tiramisu cu rom

img_3153812


Ingrediente:
250g branza mascarpone, 1 pachet de piscoturi, o sticluta de rom, 500ml cafea tare si neindulcita, 4 galbenusuri, 8 albusuri, 50 g zahar

Sa trecem la treaba:
Preparam cafeaua si o lasam la racit. Intr-o cratita adanca, separam galbenusurile de albusuri, galbenusurile le frecam cu zaharul pina cand zaharul este topit complet. Punem apa la fiert intr-o cratita mare si cand aceasta a clocotit introducem in ea cratita cu galbenusurile si continuam sa amestecam pina cand obtinem o crema groasa. Luam crema de pe foc, o punem deoparte si amestecam, cu ajutorul mizerului, si albusurile cu putin zahar, pina obtinem o spuma nu foarte densa. Amestecam acum crema de galbenusuri cu spuma, cu branza Mascarpone si cu romul pina obtinem o crema fina, pe care o pastram in frigider timp de 30 de minute. Intr-o tava dreptunghiulara, asezam piscoturile unul langa altul, le stropim cu cafea pina sunt bine patrunse, dar nu moi. Punem un strat de crema si al doilea strat de piscoturi, stropindu-le si pe ele bine cu cafea. Punem si al doilea strat de crema si presaram bine cu cacao. Trebuie sa stea la rece cateva ore si rasfat placut!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine