Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Tocăniță de pipote și inimi de pui

img_3153749

Ingrediente:

- o tăvița cu pipote și inimi,
- o ceapă mare,
- 1 morcov,
- 2 ardei capia,
- 3 linguri de pasta de tomate
- 3 linguri de ulei,
- o linguriță de amidon,
- sare,
- piper,
- busuioc,
- 150-200 ml de apă

Mod de preparare:

1. Pipotele și inimile se spală și se curăță bine, după care se pun pentru 20 de minute la fiert. În paralel, ceapa se taie peștisori, ardeii cubulețe, iar morcovul se dă pe răzătoarea fină.

2. Astfel tocate, legumele se călesc în cele trei linguri de ulei (într-o tigaie neaderentă), după care se adaugă în tigaie pipotele și inimile fierte. Se presară piperul și sarea și se mai călesc împreună înca 3 minute.

3. Se amestecă într-un pahar 3 linguri de bulion cu 150 ml de apă și se adaugă în tigaie. Se lasă toate ingredientele la fiert timp de 10 minute, după care, pentru a da consistență sosului, se adaugă o linguriță de amidon alimentar dizolvat în puțină apă. După încă 2-3 minute, se stinge focul și se presară busuioc.

4. Se servește cu paste, mămăligă sau orez!

Pofta buna!

Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine