Acest website folosește cookie-uri. Protecția datelor.

Accept  

Tochitură

img_3153764

Ingrediente:

-500 grame carne de porc
- 300 grame cârnaţi de porc în maţ de oaie
- 1 ceapă
- 3 căţei de usturoi
- 1 ardei roşu1 morcov
- 1 lingură bulion
- 2 căni de apă sau supă de pui
- ulei
- piper boabe
- foi de dafin
- sare
- cimbru
- boia dulce/iute

Mod de preparare:

Ceapa şi ardeiul tocate mărunt se călesc într-o oală, iar când acestea s-au rumenit se adaugă carnea de porc tăiată cubuleţe. În cazul în care carnea de porc are os, se dezosează cu grijă. Se adaugă peste 2 căni de apă sau supă de pui şi se lăsă la fiert. Cârnaţii, morcovii şi usturoiul se taie rondele şi se rostogolesc în oală. Se adaugă o lingură de bulion, boabele de piper, foile de dafin, sarea, cimbrul şi boia dulce sau iute după gust. Se lasă la fiert aproximativ 40 de minute, amestecând din când în când, până când carnea este gata şi morcovul a fiert.

Se serveşte caldă, însoţită de mămăliguţă. Dacă doriţi să-i impresionaţi pe cei dragi, puteţi servi alături de mămăligă ou prăjit şi brânză rasă.

Poftă bună!


Contacteaza Penny

img_2751495 0800 110 111
Luni-Sâmbătă 8:00-21:00

Shopping List

Nu exista produse pe lista.

Vezi toata lista

Follow Penny Market

Cauta magazine