ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele Penny Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la Penny, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile Penny Market!

REȚETE

Penny Market. Locul în care îți găsești inspirația!

ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele Penny Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la Penny, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile Penny Market!

REȚETE

Penny Market. Locul în care îți găsești inspirația!

Acasă
/
Rețete
/
Rețete
/
Fel principal
/ Păstrăv cu broccoli și orzo

Păstrăv cu broccoli și orzo

Mâncare echilibrată, potrivită pentru micii sportivi - carne slabă (pește), carbohidrați și legume

Chef: Nicolai | Categorie: Fel Principal

Ingrediente:

- 2 păstrăvi
- 200 gr făină
- 200 gr mălai
- ulei de măsline
- ulei de floarea soarelui
- sare
- piper
- 200 gr orzo (paste)
- 1 buchet de broccoli
- 1 lingură de muștar
- otet
- 1 ceapă
- unt

Păstrăv cu broccoli și orzo

Ingrediente:

- 2 păstrăvi
- 200 gr făină
- 200 gr mălai
- ulei de măsline
- ulei de floarea soarelui
- sare
- piper
- 200 gr orzo (paste)
- 1 buchet de broccoli
- 1 lingură de muștar
- otet
- 1 ceapă
- unt

Păstrăv cu broccoli și orzo

Mod de preparare:

- Punem la fiert orzo (pastele) în apă cu sare
- Amestecăm din când în când
- Le fierbem 5-10 minute, după care le lăsăm la scurs
- Între timp, pregătim o vinegretă mai groasă
- Într-un castron amestecăm o lingură de muștar, un pic de ulei, sare, piper și oțet
- Tăiem o ceapă și o călim în puțin ulei de măsline
- Adăugăm puțină apă și ierburi aromatice
- Adăugăm și orzo-ul (paste) fiert, sare și piper și 2 felii de unt și le lăsăm să se călească împreună câteva minute
- Într-un vas, amestecăm făina și mălaiul
- Adăugăm sare, piper și amestecăm
- Tăvălim peștele prin amestecul de făină și mălai
- Într-o tigaie punem ulei de floarea soarelui pentru că rezistă mai bine la prăjit
- Punem peștele în tigaie când uleiul este încins
- Îl lăsăm câteva minute pe fiecare parte pentru că păstrăvul are pielea moale și carnea se pătrunde imediat
- Fierbem broccoli-ul
- Peștele prăjit îl scoatem pe un tocător de lemn
- Cu un cuțit, tăiem peștele pe lung și cu o lingură scoatem bucăți file de pește
- Aranjăm bucățile de pește pe farfurie alături de orzo-ul aromat (paste) și broccoli-ul
- La final, adăugăm și câteva linguri de vinegretă peste broccoli

20181212