ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

Piperadă de gogoșari

Un preparat pentru cei mai îndrăzneți, gustos și aromat.

Chef: Nicolai | Categorie: Aperitiv

Ingrediente:

5 kg gogoșari
1 litru oțet din vin
1 kg ceapă
400 g ardei iute
3 linguri sare
2 linguri zahăr
1 lingură piper
Foi de dafin

Piperadă de gogoșari

Ingrediente:

5 kg gogoșari
1 litru oțet din vin
1 kg ceapă
400 g ardei iute
3 linguri sare
2 linguri zahăr
1 lingură piper
Foi de dafin

Piperadă de gogoșari

Mod de preparare:

- Alegem gogoșarii cei mai fermi
- Se curăță gogoșarii și se taie în felii.
- Curățăm ceapa și o tăiem Julien.
- Tăiem ardeiul iute în felii și păstrăm semințele.
- Turnăm oțetul într-o oală.
- Adăugăm zahărul și sarea.
- Adaugăm foile de dafin și piperul.
- Adăugăm ardeiul iute, ceapa și gogoșarii.
- Lăsăm să fiarbă timp de 5-10 minute.
- Lăsăm să se răcească timp de câteva minute.
- Punem amestecul în borcane și acoperim cu zeamă.
- Punem borcanele cu capac la fiert in bain-marie.

20181212