ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

Acasă
/
Rețete
/
Rețete
/
Desert
/ Cheesecake cu struguri

Cheesecake cu struguri

Un desert delicios, perfect pentru zilele de toamnă.

Chef: Nicolai | Categorie: Desert

Ingrediente:

- O pungă de madeleine simple (brioșe)
- O lingură de unt
- 300g zahăr
- Baton de la vanilie
- 5 ouă
- O cutie cremă de brânză
- O lămâie
- Gem/Dulceață de gutui
- Struguri albi și roșii
- 50 g unt

Cheesecake cu struguri

Ingrediente:

- O pungă de madeleine simple (brioșe)
- O lingură de unt
- 300g zahăr
- Baton de la vanilie
- 5 ouă
- O cutie cremă de brânză
- O lămâie
- Gem/Dulceață de gutui
- Struguri albi și roșii
- 50 g unt

Cheesecake cu struguri

Mod de preparare:

- Punem brioșele în blender.
- Amestecăm cu o lingură de unt.
- Adăugăm o lingură de zahăr și puțină vanilie.
- Umezim o hârtie de copt și tapetăm forma de copt.
- Răsturnăm amestecul în formă.
- Presăm/nivelăm amestecul cu fundul unui pahar.
- Separăm albușurile de gălbenușuri.
- Albușurile se bat spumă.
- Amestecăm crema de brânză cu 7-8 linguri de zahăr și omogenizăm bine.
- Presărăm coajă de lamâie.
- Adăugăm și zeama de la o jumătate de lamâie.
- Incorporăm gălbenușurile.
- Omogenizăm bine până se topește zahărul.
- Adăugăm albușurile spumă și le incorporăm amestecând încet, de jos în sus.
- Peste blat întindem dulceață sau gem de gutui.
- Răsturnăm deasupra amestecu de cremă de brânză.
- Punem la cuptor timp de o oră, la 150 de grade.
- Tăiem boabele de struguri în jumătăți și scoatem sâmburii.
- Pe o tavă întindem hărtie de copt.
- Punem strugurii pe tavă.
- Picurăm miere pe deasupra și puțin unt.
- Punem tava la cuptor timp de 5 – 10 minute.
- Scoatem cheese cake-ul din cuptor și îl lăsăm să se răcească.
- Punem strugurii deasupra.

20181212