ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

Acasă
/
Rețete
/
Rețete
/
Desert
/ Pandișpan cu dulceață

Pandișpan cu dulceață

Un desert simplu care ne aduce aminte de copilărie.

Chef: Nicolai | Categorie: Desert

Ingrediente:

300 g fructe de pădure congelate
200g de zahăr tos
50 g zahăr pudră
150g făină
200 ml apă
5 ouă
50 g făină
Vanilie
400g iaurt
Zeamă de lamâie
Coajă de lamâie
50 g migdale
4-5 căpșuni
Mentă proaspătă
Dulceață de zmeură

Pandișpan cu dulceață

Ingrediente:

300 g fructe de pădure congelate
200g de zahăr tos
50 g zahăr pudră
150g făină
200 ml apă
5 ouă
50 g făină
Vanilie
400g iaurt
Zeamă de lamâie
Coajă de lamâie
50 g migdale
4-5 căpșuni
Mentă proaspătă
Dulceață de zmeură

Pandișpan cu dulceață

Mod de preparare:

- Punem fructele de pădure într-o oală,
- Adăugăm 3 linguri de zahăr și apa.
- Le punem la foc mic și amestecăm din când în când.
- Amestecăm cu blenderul, apoi strecurăm semințele și o lăsăm la foc mic.
- Separăm albușurile de gălbenușuri.
- Batem albușurile spumă cu o parte din zahăr.
- Separat amestecăm gălbenușurile cu zahărul pudră.
- Cernem făina și o adăugăm treptat peste gălbenușurile bătute cu zahăr.
- Încorporăm spuma de albușuri cu gălbenușurile amestecate cu zahăr și făină.
- Încingem cuptorul la 150 grade timp de 10 – 15 min.
- Pe tava cuptorului întindem hârtie de copt.
- Turnăm amestecul în tavă și îl intindem.
- Lăsăm la cuptor timp de 10 – 15 min.
- Scoatem aluatul de la cuptor, îl punem pe un prosop de bucătărie și îl rulăm cât este cald.
- Omogenizăm iaurtul.
- Amestecăm iaurtul cu o lingură de zahăr și coaja de lămâie.
- Prăjim midgalele într-o tigaie.
- Întindem hartie de copt pe blat și strivim migdalele cu un făcăleț.
- Intindem dulceața de zmeură pe blat.
- Pe o farfurie punem siropul de fructe de pădure și amestecul de iaurt.
- Tăiem felii din ruladă și pe punem în farfurie.
- Adăugăm felii de căpșuni.
- Ornăm cu frunze de mentă.
- Presărăm migdale.

20181212