ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

Acasă
/
Rețete
/
Rețete
/
Fel principal
/ Chiftele de curcan în sos de vin

Chiftele de curcan în sos de vin

Un preparat clasic și gustos, perfect pentru un prânz în familie.

Chef: Nicolai | Categorie: Fel Principal

Ingrediente:

- 500 g carne tocată de curcan
- Ceapă
- Usturoi
- Salvie proaspătă
- Pătrunjel proaspăt
- Unt
- Ou
- Cașcaval
- Pesmet
- Chiflă
- Supă de pui
- Ardei iute
- Vin alb
- Ulei de măsline

Chiftele de curcan în sos de vin

Ingrediente:

- 500 g carne tocată de curcan
- Ceapă
- Usturoi
- Salvie proaspătă
- Pătrunjel proaspăt
- Unt
- Ou
- Cașcaval
- Pesmet
- Chiflă
- Supă de pui
- Ardei iute
- Vin alb
- Ulei de măsline

Chiftele de curcan în sos de vin

Mod de preparare:

- Tocăm foarte mărunt o jumătate de ceapă.
- Tocăm un cățel de usturoi.
- Punem ceapa și usturoiul peste carnea tocată.
- Adăugăm un ou.
- Adăugăm pătrunjel tocat.
- Condimentăm cu sare și piper.
- Omogenizăm compoziția.
- Adăugăm puțin pesmet.
- Încingem ulei de floarea soarelui.
- Ne ungem mâinile cu ulei și modelăm chiftelele.
- Punem chiftelele la prăjit.
- Tocăm mărunt cealaltă jumătate de ceapă.
- Tocăm un cățel de usturoi.
- Le adăugăm peste chiftele.
- Stingem cu puțin vin alb.
- Adăugăm ăuțin unt.
- Adăugăm salvia tocată.
- Răsturnăm supa de pui.
- Tăiem felii de cașcaval și le punem peste chiftele.
- Punem capacul și lăsăm câteva minute.
- Tăiem chifla în jumătăți.
- Punem sos pe partea de jos a chiflei.
- Punem carnea, adăugăm câteva felii de ardei iute.
- Înmuiem capacul de la chiflă în sos și îl punem deasupra.

20181212