Economisim bani, nu dragoste.

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

Economisim bani, nu dragoste.

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

Acasă
/
Rețete
/
Rețete
/
Fel principal
/ Focaccia cu prosciutto și pesto

Focaccia cu prosciutto și pesto

Focaccia cu pesto de roșii uscate, prosciutto și mozzarella. Toate de la PENNY

Chef: Nicolai | Categorie: Fel Principal

Ingrediente:

- 500 g făină PENNY
- 400g apă călduță
- 5g drojdie
- Sare grunjoasă
- Ulei de măsline San Fabio
- 3 frunze de rozmarin proaspăt
- 150g Kefir BONI
- O linguriță de zahăr brun
- 200g roșii uscate
- Un cățel de usturoi
- Prosciutto San Fabio
- Mozzarella San Fabio
- Oregano

Focaccia

Ingrediente:

- 500 g făină PENNY
- 400g apă călduță
- 5g drojdie
- Sare grunjoasă
- Ulei de măsline San Fabio
- 3 frunze de rozmarin proaspăt
- 150g Kefir BONI
- O linguriță de zahăr brun
- 200g roșii uscate
- Un cățel de usturoi
- Prosciutto San Fabio
- Mozzarella San Fabio
- Oregano

Focaccia

Mod de preparare:

- Încălzim apa
- Punem făina într-un bol cu sarea și amestecăm
- În apa călduță punem un praf de zahăr brun și drojdia pudră și amestecăm
- În mijlocul făinii facem un cuib și punem apa călduță cu drojdia și cu zahărul
- Amestecăm tot și după punem 150g de Kefir BONI și amestecăm din nou
- Adăugăm 50ml ulei de măsline și amestecăm
- Punem hârtie de copt într-o tavă și punem puțin ulei pe hârtia de copt, după care întindem aluatul în tavă și îl lăsăm la crescut pentru jumătate de oră
- Facem niște indentații în aluat cu degetele, punem sare grunjoasă și rozmarin și punem aluatul la cuptor pentru 25 de minute (la 180 de grade Celsius)
- Pasăm roșiile uscate în blender cu un cățel de usturoi, puțin ulei de măsline, oregano și rozmarin
- Când focaccia e gata, tăiem în jumătate și punem amestecul cu roșiile uscate, prosciutto, mozzarella și deasupra cealaltă felie de focaccia

20181212