ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

Acasă
/
Rețete
/
Rețete
/
Fel principal
/ Iahnie de fasole cu legume

Iahnie de fasole cu legume

Arome de toamne amestecate într-o mâncare iubită de toată lumea.

Chef: Nicolai | Categorie: Fel Principal

Ingrediente:

- ½ kg fasole boabe mari
- 2 morcovi
- Ardei iute
- Ardei kapia
- Suc de roșii
- Roșii
- O ceapă
- Usturoi
- Pesmet
- Foi de dafin
- Pătrunjel
- Sare
- Piper
- Piper boabe.

Iahnie de fasole cu legume

Ingrediente:

- ½ kg fasole boabe mari
- 2 morcovi
- Ardei iute
- Ardei kapia
- Suc de roșii
- Roșii
- O ceapă
- Usturoi
- Pesmet
- Foi de dafin
- Pătrunjel
- Sare
- Piper
- Piper boabe.

Iahnie de fasole cu legume

Mod de preparare:

- Punem fasolea la fiert împreuna cu o ceapă întreagă.
- Fasolea se fierbe în două ape.
- Tăiem morcovii în cubulețe.
- Tocăm ceapa în bucăți mai mari.
- Tăiem ardeiul kapia în bucăți mari.
- Pregătim un bouquet garni din pătrunjel, cimbru, foi de dafin.
- Tăiem roșiile în bucăți mari.
- Într-un ceaun punem puțin ulei de floarea soarelui la încins.
- Punem bucățile de roșii la călit.
- Adăugăm un cățel de usturoi.
- Adăugăm câteva fire de cimbru.
- Presărăm puțină sare.
- Scoatem roșiile într-un castron.
- În același ulei punem ceapa, puțin usturoi.
- Amestecăm la foc mic.
- Adăugăm morcovul.
- Adăugăm ardeiul kapia.
- Punem deasupra sosul de roșii.
- Adăugăm puțină apă.
- Adăugăm bouquet garni.
- Condimentăm cu sare și piper.
- Lăsăm să fiarbă la foc mic.
- Adăugăm o lingură de pesmet.
- Adăugăm roșiile călite mai devreme.
- Strecurăm fasolea.
- Punem fasolea peste sosul de legume.
- Condimentăm cu sare și piper.
- Adăugăm câteva boabe de piper.
- Adăugăm câteva felii de ardei iute.

20181212