ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

Acasă
/
Rețete
/
Rețete
/
Fel principal
/ Mâncare de mazăre cu carne de porc

Mâncare de mazăre cu carne de porc

O îmbinare de arome de salvie, mentă, kaiser și carne de porc într-o mâncare ușoară și delicioasă.

Chef: Nicolai | Categorie: Fel Principal

Ingrediente:

- 300 g carne de porc
- O bucată de kaiser
- Ulei de măsline
- 2 cepe
- 2 morcovi
- Salvie proaspătă
- Mentă proaspătă
- Supă de pui
- 200 g mazăre
- Unt
- Sare
- Piper
- Oțet de mere

Mâncare de mazăre cu carne de porc

Ingrediente:

- 300 g carne de porc
- O bucată de kaiser
- Ulei de măsline
- 2 cepe
- 2 morcovi
- Salvie proaspătă
- Mentă proaspătă
- Supă de pui
- 200 g mazăre
- Unt
- Sare
- Piper
- Oțet de mere

Mâncare de mazăre cu carne de porc

Mod de preparare:

- Feliem kaiserul în felii subțiri, pe lungime.
- Pe fiecare felie de kaiser punem câte o frunză de salvie și o bucată de carne de porc.
- Rulăm kaiserul și legăm pachețelul cu sfoară.
- Condimentăm cu sare și piper.
- Într-o cratiță încingem ulei de măsline.
- Punem pachețelele la rumenit.
- Întoarcem pachețelele ca să se rumenească pe toate părțile.
- Deglasăm cu puțină supă de pui.
- Punem capacul.
- Tăiem o ceapă foarte mărunt și o adăugăm peste carne.
- Adăugăm puțin oțet.
- Punem capacul și lăsăm pentru încă 5 minute.
- Curățăm ceapa și o tăiem mărunt.
- Într-o altă cratiță punem ulei de măsline la încins și călim ceapa.
- Curățăm morcovii și îi tăiem în cubulețe mici.
- Adăugăm morcovul peste ceapă și amestecăm.
- Adăugăm puțin unt.
- Turnăm puțină supă de pui peste ceapă și morcovi.
- Adăugăm mazărea și amestecăm.
- Mărunțim câteva frunze de mentă și o punem peste mazăre.
- Scoatem pachețelele de carne și le punem pe o farfurie.
- Adăugăm și mazărea.
- Stropim cu puțin sos de la carne.
- Ornăm cu câteva frunze de mentă.
- Condimentăm cu sare și piper.

20181212