ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

Paste cu brânză

Simplu și rapid de preparat, pastele cu brânză sunt iubite de toată lumea.

Chef: Nicolai | Categorie: Fel Principal

Ingrediente:

- 400 g făină
- 4 ouă
- 100 g Parmigiano Reggiano Selection
- 100 g brânză maturată Selection
- 100 g brânză gorgonzola
- 100 g brânză Cheddar Selection
- 200 g Smântână 20% grăsime
- Unt

Paste cu brânză

Ingrediente:

- 400 g făină
- 4 ouă
- 100 g Parmigiano Reggiano Selection
- 100 g brânză maturată Selection
- 100 g brânză gorgonzola
- 100 g brânză Cheddar Selection
- 200 g Smântână 20% grăsime
- Unt

Paste cu brânză

Mod de preparare:

- Frământăm 400 g de făină cu 4 ouă.
- Adăugăm sare.
- Presărăm puțină făină pe blat,
- Întindem aluatul cu sucitorul.
- Presărăm făină peste foaia de aluat.
- Rulăm foaia.
- Tăiem felii subțiri și egale.
- Desfacem pastele și le lăsăm să se usuce puțin.
- Punem apă la fiert.
- Punem pastele la fiert.
- Într-o tigaie punem puțin unt.
- Adăugăm smântâna.
- Rupem brânza gorgonzola și o adăugăm în tigaie, peste smântână.
- Dăm brânza cheddar Selection pe răzătoare și o adăugăm în tigaie.
- Radem și brânza maturată Selection deasupra.
- Adăugăm și parmezan ras Selection.
- Condimentăm cu puțin piper.
- Scoatem pastele de la fiert și le punem în tigaie, peste sos.
- Punem pastele pe farfurie.
- Ornăm cu puțin parmezan ras.
- Radem puțină nucă deasupra.
- Condimentăm cu sare și piper.

20181212