ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

Acasă
/
Rețete
/
Rețete
/
Fel principal
/ Piept de pui umplut cu țelină la abur

Piept de pui umplut cu țelină la abur

Un gust cu adevărat Uauu, de vară: piept de pui umplut cu țelină și combinat cu arome intense.

Chef: Nicolai | Categorie: Fel Principal

Ingrediente:

- Supă de pui
- Cuișoare
- Țelina apio
- Foi de viță de vie
- Varză
- Ardei gras
- Ceapă verde
- Dulceață de ceapă roșie
- Vișinată
- Ceapă
- Chilli
- Ulei de măsline

Piept de pui umplut cu țelină la abur

Ingrediente:

- Supă de pui
- Cuișoare
- Țelina apio
- Foi de viță de vie
- Varză
- Ardei gras
- Ceapă verde
- Dulceață de ceapă roșie
- Vișinată
- Ceapă
- Chilli
- Ulei de măsline

Piept de pui umplut cu țelină la abur

Mod de preparare:

- Curățăm pieptul de pui.
- Punem la fiert cuișoare și osul de la pieptul de pui.
- Taiem pieptul de pui în 2 și îl secționăm pe mijloc.
- Introducem câte o tijă de țelină apio în fiecare bucată de piept de pui.
- Condimentăm carnea cu piper și sare.
- Învelim bucățile de pui în foi de viță și le punem la abur, deaspra supei.
- Scoatem câteva foi întregi de varză.
- Tăiem ardeiul gras în cubulețe mici.
- Adăugăm la abur foile de varză și ceapa verde.
- Punem puțin ulei la încins într-o cratiță.
- Adăugăm vișinata și o lăsăm să scadă.
- Adaugăm chilli.
- Adăugăm o linguriță de dulceață de ceapă.
- Condimentăm cu sare și piper.
- Punem foile de varză pe farfurie.
- Scoatem pieptul de pui de la abur și înlăturăm doar o parte din foile de viță de vie.
-Tăiem o bucată și o punem peste foile de varză, pe farfurie.
- Adăugăm cubulețe de ardei gras.
- Condimentăm cu sare și piper.
- Adăugăm sosul de dulceață de ceapă.

20181212