ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele PENNY Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la PENNY, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile PENNY Market!

REȚETE

PENNY Market. Locul în care îți găsești inspirația!

Acasă
/
Rețete
/
Rețete
/
Fel principal
/ Risotto cu pui și sos pesto

Risotto cu pui și sos pesto

Un risotto cremos și savuros, perfect pentru cei mici.

Chef: Nicolai | Categorie: Fel Principal

Ingrediente:

- Pesto San Fabio
- Ulei de măsline San Fabio
- Grana Padano San Fabio
- O ceapă
- 250 g Orez cu bob rotund
- 200 ml vin alb
- 300 g piept de pui
- O legătură de mărar
- O legătură de pătrunjel
- O lămâie
- Unt

Risotto cu pui și sos pesto

Ingrediente:

- Pesto San Fabio
- Ulei de măsline San Fabio
- Grana Padano San Fabio
- O ceapă
- 250 g Orez cu bob rotund
- 200 ml vin alb
- 300 g piept de pui
- O legătură de mărar
- O legătură de pătrunjel
- O lămâie
- Unt

Risotto cu pui și sos pesto

Mod de preparare:

- Tocăm ceapa mărunt.
- Într-o tigaie punem puțin ulei de măsline la încins.
- Punem ceapa la călit.
- Adăugăm o parte din orez peste ceapă.
- Stingem cu puțin vin.
- Adăugăm și restul de orez.
- Separat, punem carnea de pui la fiert.
- Adăugăm supă de pui peste orez.
- Radem Grana Padano San Fabio pe partea cea mai fină a răzătorii.
- Amestecăm din când în când orezul ca să nu se prindă de tigaie.
- Într-o altă tigaie punem Grana Padano ras la foc mic.
- Mai adăugăm puțină supă de pui peste orez.
- Într-un bol punem puțin mărar și puțin pătrunjel.
- Adăugăm puțin ulei de măsline și puțină zeamă de lămâie.
- Mai adăugăm puțină supă peste orez.
- Lăsăm Grana Padano topit să se răcească.
- Scoatem puiul de la fiert.
- Condimentăm orezul cu sare și piper.
- Într-o tigaie punem puțin ulei de măsline.
- Adăugăm și puțin unt.
- Tăiem puiul în cubulețe și le punem în tigaie.
- Condimentăm puiul cu sare și piper.
- Stropim și cu puțină zeamă de lămâie.
- Mai adăugăm supă de pui peste orez.
- Adăugăm Grana Padano ras peste orez.
- Adăugăm și 3 bucăți de unt peste orez.
- Adăugăm 3 linguri de pesto peste orez.
- Punem 2-3 linguri de risotto pe o farfurie.
- Adăugăm câteva bucățele de pui peste orez.
- Adăugăm și amestecul de mărar, pătrunjel și zeamă de lămâie.
- Ornăm cu bucățele de Grana Padano topit.
- Condimentăm cu sare și piper.

20181212