Zacuscă de pește cu bruschete
Gata în
40 min
Nivel de dificultate
Categorie
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
macrou
ceapă
ardei gras roșu
ardei gras galben
roșii
usturoi
foi de dafin
lămâie
pătrunjel
6 felii
pâine
măsline PENNY
piper Hanul Boieresc
cimbru Hanul Boieresc
ulei PENNY
Mod de preparare
1
Pe o tavă de cuptor punem hârtie de copt
2
Așezăm peștele
3
Îl stropim cu puțin ulei PENNY și zeamă de lămâie
4
Adăugăm peste pește o roșie tăiată în 4
5
Condimentăm cu cimbru Hanul Boieresc
6
Adăugăm și o ceapă tăiată cubulețe
7
Adăugăm 2 căței de usturoi sfărâmați cu un cuțit
8
Punem peștele la cuptor pentru 20 de minute
9
Într-o oală mai mare punem un sfert de sticlă de ulei PENNY
10
Tocăm ceapa și o călim
11
Tăiem cubulețe 1 ardei capia, 1 ardei gras roșu și 1 ardei gras galben
12
Tocăm 1 cățel de usturoi și îl adăugăm peste legume
13
Curățăm de coajă 2 roșii, le tocăm și le adăugăm în oală
14
Condimentăm cu cimbru și piper Hanul Boieresc, sare și 2 foi de dafin
15
Tocăm mărunt câteva măsline negre PENNY și le adăugăm peste amestecul de legume
16
Scoatem peștele de la cuptor
17
După ce s-a răcit, curățăm peștii de piele și oase
18
Oprim focul și adăugăm bucățile de pește
19
Tocăm puțin pătrunjel și îl adăugăm peste feliile de pâine cu zacuscă