1. home
  2. Despre Penny

REWE Group - Succes în Europa de peste 90 de ani

REWE România reprezintă în țara noastră concernul german REWE Group, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experiență de peste jumătate de secol. Grupul REWE a fost înființat în 1927. În anul 2016 REWE Group opera cu peste 330.000 de angajați si peste 15.000 de magazine.

În afară de comerțul en detail din domeniul alimentar, grupul REWE mai este activ la nivel european în domeniul turismului și în cel al comerțului cu articole de tip Do-it-Yourself (DiY).

PENNY România

REWE România este prezent în România prin lanțul de magazine PENNY , conceptul de succes al grupului și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Pe această piață, PENNY operează cu 306 magazine și se află în plină expansiune, având peste 5500 de angajați. Ne dorim ca până în anul 2029 să ajungem la peste 600 de magazine.

Întreaga rețea este deservită de 4 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași .

Magazinele PENNY au o suprafață de cca 750 mp şi un sortiment diversificat ce cuprinde: alimente de bază, băuturi, detergenți, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food.

Sortimentul permanent este completat de ofertele promoționale disponibile în cantități limitate. Acestea sunt valabile o săptămână și se regăsesc în pliantul actual.

2018 pe scurt | Un an cu care ne mândrim

Anul 2018 ne-a adus rezultate bune cu care ne mândrim. Acestea confirmă faptul că efortul susținut de a aduce PENNY Market cât mai aproape de dorințele clienților noștri din toată România, a meritat din plin și trebuie să continuăm, zi de zi, să fim mai buni.

Vom continua să investim în România și vom dezvolta business-ul nostru aici astfel încât în 2025 să ajungem la 400 de magazine PENNY Market. Rezultatele financiare pozitive reprezintă vești bune atât pentru angajații noștri, cât și pentru clienți, de aceea le mulțumim pentru încredere și pentru alegerea de a-și face cumpărăturile zilnice din magazinele noastre. 

Poți citi raportul complet aici

2019 pe scurt | Despre sustenabilitate

Ne propunem să ne atingem obiectivele prin investiții planificate pentru excelența operațională și prin elaborarea de soluții inovatoare pentru clienți, furnizori, parteneri și comunități. În următorii ani, vom continua să lucrăm umăr la umăr pentru integrarea practicilor sustenabile pe întregul lanț valoric. 

Sustenabilitatea face parte din identitatea noastră. Fără dezvoltare durabilă nu le putem lăsa copiilor noștri un viitor de care să fie mândri. Suntem încrezători că vom putea continua toate proiectele începute în zona sustenabilității și vom identifica arii noi in care ne putem aduce contribuția.

Poți citi raportul complet aici

Magazinele noastre

Peste 270 de magazine

Angajații noștri

Peste 5000 de angajați

Programe de dezvoltare

Posibilități multiple de învățare și dezvoltare