1. home
  2. Politica de confidențialitate

Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate 


REWE România SRL (denumit în continuare „REWE” sau “PENNY”) vă mulțumește că ne vizitați website-ul. Protecția și securitatea datelor sunt foarte importante pentru noi. Prin urmare, am dori să vă informăm cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm în timpul vizitei dvs. pe site-ul nostru, în magazine, atunci când ne contactați/vă contactăm, în cazul în care participați la activitățile organizate de către PENNY sau beneficiați de serviciile pe care vi le oferim, atunci când sunteți reprezentant sau persoană  de contact a partenerilor noștri de afaceri ori atunci când interacționați cu PENNY, precum și să vă informăm în ce scopuri sunt utilizate.

Datele cu caracter personal transmise către noi vor fi prelucrate în mod strict confidențial și în conformitate cu legislația privind protecția datelor și cu prezenta Politică de confidențialitate.

Având în vedere că modificările legislative sau modificările aduse proceselor interne pot face necesară o adaptare a Politicii noastre de confidențialitate, vă rugăm să citiți cu regularitate Politica de confidențialitate. Aceasta poate fi accesată, stocată și tipărită în orice moment făcând clic pe „Politica de confidențialitate” (denumită în continuare „Politică de confidențialitate” sau „Politică”).

În completarea prezentei politici, în special pentru aplicabilitatea privind cardul de fidelitate PENNY, vă rugăm să consultați inclusiv Declarația de confidențialitate.